Saturday, May 21, 2016

Langit Selepas Hujan

Teks: Nurul Diyana MohamedSubhanallah.. cantiknya langit selepas hujan. Baunya segar. Terasa nikmat di pagi hari. Ambil feel sebentar sebelum masuk dapur, sementara anak-anak masih tidur lagi. Biasa waktu-waktu macam ni masing-masing dah bangun tapi sebab hujan malam tadi agaknya, itu yang sedap tidur. 

Ummi jugak yang terlebih sibuk dari malam tadi, tidurnya cuma sekejap-sekejap. Alhamdulillah, Allah SWT masih berikan nikmat berpagian. 

Kekuatan biasa untuk seorang wanita bergelar ibu. Jika anak-anak tengah kecik, jangan mimpi la hendak tidur lena. Kalaupun bukan kerana anak-anak, tetap kerana kerja yang menimbun merayu minta diuruskan. 

Selamat berpagian warga muka buku, semoga dimurahkan rezeki dan diberikan kekuatan menghadapi hari baru. 😊

Nurul Diyana Mohamed
www.nhdbabyshop.com
www.nuruldiyanamohd.com

--------


🍁Inginkan pengurusan jualan yang sistematik dan penyimpanan data pelanggan yang berkekalan serta mobile friendly boleh dapatkan sistem jualan 1.0 daripada saya.


Username: admin 
Password: 12345

Hubungi 013 974 7810 untuk menempah. 

🍁 Lebih 500 produk pendidikan awal kanak-kanak dan banyak lagi di www.nhdbabyshop.com

πŸ›„ Dapatkan servis percutian Cuti Budget Murah daripada kami dengan pengalaman bersama lebih 15 tahun.  Hubungi khidmat pelanggan di 013 715 9522

πŸ›„ Kami juga sedang berusaha membantu menambah nilai kehidupan anda dengan Cadar Fitted Kalis Air yang terbaik, pakar dalam membantu pengurusan anak-anak kecil, potty train, kencing tilam, anak-anak di asrama, warga emas, orang sakit dan sesiapa sahaja yang memerlukan penjagaan tilam. Bantu kami dengan WhatsApp  013 974 7810 

No comments:

Post a Comment