Tuesday, June 7, 2016

HATI-HATI DENGAN PENIPUAN ALAS TILAM KALIS AIR

[HATI-HATI] 

Mohon kepada para pelanggan berhati-hati dengan penipuan Alas Tilam Kalis Air. 

Akhir-akhir ini ramai pelanggan membuat aduan mengenai ada pihak ke-3 yang menjual dengan harga murah dan main harga tapi menggunakan gambar produk dan brand kami (Aula Shield). 

Apabila diterima oleh pelanggan, yang kononnya nak dapatkan harga lagi murah, sedangkan harga kami sudah murah, packaging entah apa-apa (macam jual kain pasang gayanya).

Dan kualiti juga tidak terjamin. 

Untuk makluman, ini produk kami ya? Owner produk adalah orang yang rapat dengan saya, mustahil ada harga lebih murah sedangkan kami telah berikan FREE Postage. Harga untuk semua ejen adalah standard.

Kami manufacture di luar negara dengan kos tinggi dan KUALITI TERJAMIN (Malaysia kami belum jumpa pengilang yang ada teknologi nak buat jenis laminated ni, jika ada boleh maklumkan saya). 

Sudah lebih 3 tahun kami di Industri ini, tapi baru akhir-akhir ini ada "copy cat" yang menyerang pelanggan-pelanggan.

Berhati-hatilah. Jangan kerana ingin murah anda DITIPU. Lebih buruk lagi, sekiranya barang pun anda tidak dapat. 

Di sini, anda kenal saya. Anda nampak muka saya. Anda tahu siapa nama saya dan syarikat kami juga berdaftar dengan SSM. Jadi, belilah dengan YAKIN. 

Kepada yang terlibat, sekiranya anda ada di page saya, saya sedekahkan Al Fatihah..Kesian...Nurul Diyana Mohamed

"Peneraju Inovasi Alas Tilam No.#1 Di Malaysia"😊
=========================


🍁Inginkan pengurusan jualan yang sistematik dan penyimpanan data pelanggan yang berkekalan serta mobile friendly boleh dapatkan sistem jualan 1.0 daripada saya.


Username: admin 
Password: 12345

Hubungi 013 974 7810 untuk menempah. 

🍁 Lebih 500 produk pendidikan awal kanak-kanak dan banyak lagi di www.nhdbabyshop.com

πŸ›„ Dapatkan servis percutian Cuti Budget Murah daripada kami dengan pengalaman bersama lebih 15 tahun.  Hubungi khidmat pelanggan di 013 715 9522

πŸ›„ Kami juga sedang berusaha membantu menambah nilai kehidupan anda dengan Cadar Fitted Kalis Air yang terbaik, pakar dalam membantu pengurusan anak-anak kecil, potty train, kencing tilam, anak-anak di asrama, warga emas, orang sakit dan sesiapa sahaja yang memerlukan penjagaan tilam. Bantu kami dengan WhatsApp  013 974 7810 

No comments:

Post a Comment