Monday, July 11, 2016

[REZEKI SAMPINGAN]

Teks: Nurul Diyana Mohamed. 
Foto: Telekung Kidz

Dah Lama Sebenarnya Sunyi Dari Mempromosi Produk Kanak-Kanak Yang Lain. Cuba Untuk Fokus Sebab Anak-Anak Sedang Melasak.

Tapi Tempahan Dari Blog Dan Website Alhamdulillah Sentiasa Ada. 

Sambil-Sambil. Kata Nak Bantu Orang Kan? Cuba Sediakan Yang Mana Mampu. 

Pengalaman Berniaga Produk Bayi Dan Kanak-Kanak Lebih 3 Tahun (Walaupun Belum Betul-Betul Serius. Saya Mula Serius Mencari Ilmu Berniaga Dengan Cadar Kalis Air) Memberikan Kelebihan Networking Dengan Ramai Pembekal Hebat. Contohnya Telekung Kanak-Kanak Ini. Jahitannya Sentiasa Menambat Hati Pelanggan-Pelangan Saya. 

Alhamdulillah. 

Nurul Diyana Mohamed

"Peneraju Inovasi Alas Tilam No.#1 Di Malaysia"😊

==========================


🍁Inginkan pengurusan jualan yang sistematik dan penyimpanan data pelanggan yang berkekalan serta mobile friendly boleh dapatkan sistem jualan 1.0 daripada saya.


Username: admin 
Password: 12345

Hubungi 013 974 7810 untuk menempah. 

🍁 Lebih 500 produk pendidikan awal kanak-kanak dan banyak lagi di www.nhdbabyshop.com

πŸ›„ Dapatkan servis percutian Cuti Budget Murah daripada kami dengan pengalaman bersama lebih 15 tahun.  Hubungi khidmat pelanggan di 013 715 9522

πŸ›„ Kami juga sedang berusaha membantu menambah nilai kehidupan anda dengan Cadar Fitted Kalis Air yang terbaik, pakar dalam membantu pengurusan anak-anak kecil, potty train, kencing tilam, anak-anak di asrama, warga emas, orang sakit dan sesiapa sahaja yang memerlukan penjagaan tilam. Bantu kami dengan WhatsApp  013 974 7810 

No comments:

Post a Comment