Wednesday, March 15, 2017

[JIMAT MINYAK KE? ]

Teks: Nurul Diyana Mohamed

Bila Nak Membeli Benda Baru Sudah Pasti Skeptikal, Itu Normal. Timbang Tara Betul Ke Tidak Ni Itu Biasa. Lagi-Lagi Bila Melibatkan Harga "Terlalu Murah". 


Setiap Produk Yang Saya Usahakan Semua  Bermula Dengan Saya Guna Dulu Tau! Dah Rasa Keberkesanannya Baru Bantu Orang Lain Pula. Perniagaan Ni Memang Tentang Menbantu Yang Lain. Kalau Tak Membantu, Sape Nak Beli Kan? 😬😬


Bila Suami M Othman Jamilan Decide Nak Beli MPR Ni Lepas Dengar Review Di IKIM Memang Rasa "Betul Ke" Tu Ada. 


Tapi Sebab Isteri Dia Sendiri Ada Degree Kejuruteraan Elektrik, Terus Rasa Alat Jimat Minyak Yang Berkonsepkan Volatage Stabilizer Ni Mungkin Boleh Membantu Kami Yang Hari-Hari Ulang Alik Dari Nilai Ke Port Dickson. 


Biasa Minyak Kereta Memang Hilang Tak Kurang 2-3 Bar Sehari. Wajib!!  Bila Minyak Naik Memang Garu Kepala Sikit. Tu Belum Campur Kos Minyak Bila Ada Urusan Lain Lagi Tu. 


Kami Beli Betul-Betul Sebelum Balik Kelantan Haritu. Sempat Ke Kedai Dua Hari Je Then Balik Kampung. Dalam Perjalanan Balik Lalu Cameron Highland Untuk Recharge Energy, Dah Lama Sangat Tak Naik. Saja Gembirakan Anak-Anak Sambil Test Drive Alat Jimat Minyak. 


Hari Pertama Dan Kedua  Guna Ke Kedai Memang Rasa Kereta Lebih POWER. Tapi Bab Minyak Tu Belum Rasa. Macam Mana Nak Rasa, Bawa Kereta Ke Senawang. Jalan Luar Biasa Sikit. 


Bila Balik Kampung Pula Suami Yang Drive Pergi Balik, Isteri Dia Kerap In "La-La Land". Tapi Memang Terasa Kurang Kerap Isi Minyak Untuk Perjalanan Kali Ni. Tak Macam Selalu. Tapi Sebab Pakai Driver, Buat Tak Tahu Sahaja. 


Tapi, Semalam... Drive Sendiri Ke Kedai. Minyak Isi Dari Hari Sebelumnya Tak Turun-Turun. Tiga Trip Port Dickson-Nilai. Baru Turun 1 Bar? 😱😱😱😱


Ok, Now Agreed!! Memang Jimat Minyak! Kereta Pun Lagi Power!! Rasa Macam Lebih Lama Guna, Voltage Lebih Stabil, Tak Perlu Tekan Banyak-Banyak Minyak Kereta Dah Jalan. Itu Yang Jimat Tu! Formula Simple, Tapi Berguna. Lagi-Lagi Kereta Lama Macam WVC Kesayangab Kami Yang Dah 6 Tahun Tue 😊😊


Please WhatsApp 013 715 9522 Untuk Order Ya? 😊


"Mencari CINTA SEJATI Bersama Nur'Iman"


#TerapiNurIman

#LegaAdaNurIman

#BantuIbuAyahSolatSelesa

#CadarKalisAir

#GelMandianBidaraAlFattah

#DobiAquaNanoPremiumServicePD


Nurul Diyana Mohamed

WhatsApp +6013 974 7810

WhatsApp +6013 974 7810

WhatsApp +6013 974 7810


"Peneraju Inovasi Alas Tilam No.#1 Di Malaysia"


Master Stokis "Gel Mandian Bidara Al Fattah Limau Purut Nilai/Port Dickson" 


Stokis "Gel Lutut Nur Iman" 😊


No comments:

Post a Comment